Op onze school zijn ouders meer dan welkom!

Onze ouderwerking, dat zijn betrokken ouders die samen school willen maken, samen met het schoolteam en de kinderen, maar ook samen met de buurt!

En betrokken ouders… dat zijn we natuurlijk allemaal. Misschien kom je graag eens naar een vergadering of een koffiemoment, of kom je  eens een boekje lezen in de klas. Misschien kan je al eens een boodschap van de juf vertalen voor een andere ouder, of kom je samen koken op een oudermomentje. Iedereen kan en mag een steentje bijdragen…

Op onze school zijn ouders meer dan welkom!

Contactuurtje

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren we een speciaal koffiemoment waarop we de kalender met activiteiten van de school, per klas, overlopen. Zo kunnen er meteen vragen worden gesteld en beantwoord en krijgt iedereen de kans om rustig de agenda te overlopen.

Koffiemoment

Elke vrijdag organiseren we een koffiemoment in de refter van onze school. Iedereen is van harte welkom! Dit zijn informele babbels om mekaar en de leerkrachten wat beter te leren kennen.

Koffiemoment – ouderuitstap

Tijdens dit moment worden er uitstappen of activiteiten georganiseerd voor ouders op school of daar buiten. Zo nemen we een kijkje bij de externe partners van school of gaan we samen naar een yogales in ons gemeenschapscentrum.

Mini-bib kleuterschool

De ouders van de kleuterschool kunnen prentenboeken ontlenen om samen met hun kind thuis voor te lezen. Dit is volledig gratis!

Hulp op school- of buurtfeesten

Van het organiseren van een rommelmarkt tot hulp in de keuken bij een feest, voor elke ouder wat wils! Ons team feest nodigt de ouders graag uit om samen rond de tafel te gaan zitten.